WEKO3
アイテム
Relationships between barley consumption and gut microbiome characteristics in a healthy Japanese population: a cross-sectional study
https://doi.org/10.34429/00005176
https://doi.org/10.34429/00005176e9fc3bcb-70ad-4eb4-baef-cc1783926885
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
内容要旨,審査結果要旨 (247.0 kB)
|
|
|
本文 (2.0 MB)
|
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2022-06-17 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Relationships between barley consumption and gut microbiome characteristics in a healthy Japanese population: a cross-sectional study | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||
ID登録 | ||||||
ID登録 | 10.34429/00005176 | |||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
タイトル(別表記) | ||||||
その他のタイトル | 健康な日本人集団における大麦摂取と腸内細菌叢の関係:横断調査 | |||||
言語 | ja | |||||
著者名 |
松岡, 翼
× 松岡, 翼 |
|||||
著者名ヨミ | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 24445 | |||||
姓名 | マツオカ, ツバサ | |||||
言語 | ja-Kana | |||||
内容 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 医工農博甲第101号, BMC Nutr. 2022 Mar 14;8(1):23..に掲載, doi: 10.1186/s40795-022-00500-3 | |||||
言語 | ja | |||||
学位授与年月日 | ||||||
学位授与年月日 | 2022-03-18 | |||||
学位名 | ||||||
言語 | ja | |||||
学位名 | 博士(生命医科学) | |||||
学位授与番号 | ||||||
学位授与番号 | 甲第101号 | |||||
学位授与機関 | ||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||
学位授与機関識別子 | 13501 | |||||
学位授与機関名 | University of Yamanashi (山梨大学) | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
言語 | en |