Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2014-08-21 |
タイトル |
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タイトル |
病院給食の実態 : 6病院の調査を通して |
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言語 |
ja |
言語 |
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言語 |
jpn |
キーワード |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
病院給食 |
キーワード |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
聞き取り調査 |
キーワード |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
自己負担問題 |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
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ID登録 |
10.34429/00000779 |
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ID登録タイプ |
JaLC |
タイトルヨミ |
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ja-Kana |
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ビョウイン キュウショク ノ ジッタイ : 6ビョウイン ノ チョウサ オ トオシテ |
タイトル(別表記) |
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その他のタイトル |
Food service in hospital : as seen from surveys at 6 hospitals |
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言語 |
en |
著者名 |
大木, 秀一
植田, 智恵
石橋, 奈保子
今村, 由里
八木, 貴
永福, 建
大沢, 麻記
大島, 健一
吉田, 竜二
金子, 誉
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著者名(別表記) |
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識別子Scheme |
WEKO |
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識別子 |
4568 |
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姓名 |
Ooki, Syunichi(en) |
著者名(別表記) |
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識別子Scheme |
WEKO |
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識別子 |
4569 |
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姓名 |
Ueda, Chie(en) |
著者名(別表記) |
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識別子Scheme |
WEKO |
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識別子 |
4570 |
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姓名 |
Ishibashi, Naoko(en) |
著者名(別表記) |
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識別子Scheme |
WEKO |
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識別子 |
4571 |
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姓名 |
Imamura, Yuri(en) |
著者名(別表記) |
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識別子Scheme |
WEKO |
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識別子 |
4572 |
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姓名 |
Yagi, Takashi(en) |
著者名(別表記) |
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識別子Scheme |
WEKO |
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識別子 |
4573 |
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姓名 |
Eifuku, Ken(en) |
著者名(別表記) |
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識別子Scheme |
WEKO |
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識別子 |
4574 |
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姓名 |
Osawa, Maki(en) |
著者名(別表記) |
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識別子Scheme |
WEKO |
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識別子 |
4575 |
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姓名 |
Oshima, Ken'ichi(en) |
著者名(別表記) |
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識別子Scheme |
WEKO |
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識別子 |
4576 |
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姓名 |
Yoshida, Ryuji(en) |
著者名(別表記) |
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識別子Scheme |
WEKO |
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識別子 |
4577 |
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姓名 |
Kaneko, Takashi(en) |
内容 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
We have visited six hospitals inside and outside Yamanashi Prefecture to conduct an interview-based survey on the actual status of food service in hospitals. The present survey has not only revealed the existence of individual differences among hospitals and highlighted problems related to the food service, but also clearly showed the problems posed by the present Japanese health insurance system per se. We discuss here the above findings and related problems by classifying them into the following three items: l) measures taken to serve delicious hospital meals, 2) positioning of the workers in charge of providing meals in hospitals, 3) the issue of hospital meal payment at the patient's own expense. There has been an increasing level of opinion expressed urging physicians and medical students to be more knowledgeable and perceptive in the field of Nutrition, and this combined with empirical findings pointing to the importance of meals in medical care indicates the need to reconsider the positioning of nutrition in the sphere of medical education. |
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言語 |
en |
出版者 |
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出版者 |
山梨医科大学 |
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言語 |
ja |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
0910-5069 |
NCID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN10032951 |
書誌情報 |
ja : 山梨医科大学紀要
en : Bulletin of Yamanashi Medical University
巻 11,
p. 11-16,
発行日 1994
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著者版フラグ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |